07.05.2023. Travnjak na igralištu

Travnjak na našem igralištu je valjan i pokošen pred prvenstvenu utakmicu protiv ekipe NK Signal. Svakodnevno radimo na poboljšanju stanja travnjaka na našem igralištu.

28.04.2023. Donacija sportskih ruksaka momčadi NK Zrinski

Ovim putem se želimo zahvaliti gospođi Mariji Kovačević i gospodinu Miji Kovačević na donaciji sportskih ruksaka za cijelu momčad Nk Zrinskog.

15.04.2023. Sa radom je započela škola nogometa NK Zrinski

Ponosni smo što smo okupili mladež općine Zrinski Topolovac i počeli s treninzima na našem igralištu. Za sada treniramo 2 puta na tjedan.

Dana 21.02.2023. Valjanje travnjaka i sijanje trave

Vrijedni članovi udruge NK Zrinski valjali su igralište i posijali travu za sportske terene. Nakon mnogih problema s kvalitetom terena, vjerujemo da smo u potpunosti obnovili teren.

2 mjesec 2023. Web stranica kluba

Web stranica nkzrinski.hr otvorena je u 2. mjesecu 2023. godine. Putem web stranice ćete moći dobiti sve najnovije informacije vezane uz rad kluba.

1.mjesec 2023. Kupnja traktorske kosilice, lajnalice i ulaznih vrata na objektu

Početkom 2023. godine NK Zrinski je uz sufinaciranje općine Zrinski Topolovac i Nogometnog saveza Bjelovarsko bilogorske županije kupio novu traktorsku kosilicu marke Husqvarna za košnju igrališta, ulazna vrata od svlačionice te lajnalicu za lajnanje igrališta. Zahvaljujemo se općini Zrinski Topolovac i NSBBŽ.